Herhangi bir banyo değil; sizin banyonuz

 

 

Lavabo bataryanızı seçerken stilinizi yansıtan tasarım tercih edip tarzınızdan ödün vermiyorsanız, doğru kumanda kapağını bulma konusunda da kararlılığınızı bozmayın. Doğru seçimi yapmak önemli olduğundan Geberit'te tuvalet için banyonuza son dokunuşu veren ve sizi konfor fonksiyonları ile şımartan kumanda kapağını bulursunuz.

 

Geberit Sigma80 fotoselli kumanda kapağı

 

 

Giderek artan hijyen hassasiyeti banyo ekipmanları tercihlerine de yansıyarak fotoselli ürün taleplerini artırıyor.

 

Kolay temizlenebilir, temas gerektirmeyen ve aynı zamanda görsel zenginlik taşıyan ürünlere ulaşmak istiyorsanız Sigma80 fotoselli kumanda kapağı tam size uyar. IF Design, Plus X Design, Red Dot Design ve Interior Innovation ödüllerinin sahibi Sigma80 siyah ve aynalı cam olarak iki renk alternatifi sunar. Sigma80 kumanda kapağı, LED ışıkların önüne yaklaştırılan eli algılamasıyla klozeti yıkama sürecini başlatır.

 

Mükemmel tasarım mükemmel fonksiyon ile buluşuyor

 

 

Geberit kumanda kapakları sadece görünümleri ile değil, çok çeşitli fonksiyonları ile de göz doldurur. Örnek olarak; Sigma serisinin birçok kumanda kapağı ile uyumlu olan DuoFresh koku alma ünitesi, klozet içinde oluşan kötü kokuları kaynağında yok eder.

 

Tasarım özgürlüğü

 

 

Geberit kumanda kapakları banyoda daha fazla ferahlık ve temizlik için akıllı fonksiyonları konforla bir araya getirir:

 

Yeni: Geberit Sigma50

 

 

Yeni tasarımıyla Geberit Sigma50 banyoya yeni bir görsel boyut katar. Kumanda kapağının butonları oldukça incedir ve modaya uygun renkli cam ve doğal taş olan arduvaz alternatifleri mevcuttur. 2020 yılında beton ve ahşap seçenekleri de eklenmiştir.

 

Ürün özellikleri:

 

Geberit Sigma21

 

 

Geberit Sigma21 kumanda kapağı, yuvarlak basma butonlu çervevesiz tasarımı, beton, ahşap, cam veya arduvaz gibi yüksek kaliteli yüzeyleri ile mükemmel bir uyum sağlar. Ayrıca Sigma21 kumanda kapağının çerçevesiz tasarımı sayesinde neredeyse sınırsız sayıda malzeme ile kişiselleştirilebilen modeli de mevcuttur.

 

 

Renovasyon zamanı: Geberit Twinline30

 

 

Geniş Twinline kumanda kapakları hala yaygın olarak kullanılmaktadır. Dayanıklı gömme rezervuarlarımız renovasyon çalışmaları sırasında çoğu zaman değiştirilmesi gerekmemekle birlikte, yeni banyoya uygun modern bir kumanda kapağı estetik nedenlerle sıklıkla istenmektedir. Twinline30 bu nedenle modernleşen banyolar ve genel mekanlar için yeniden tasarlandı ve göz alıcı olan zarif bir tasarım çizgisine sahip oldu. Su tasarrufu sağlayan çift kademeli deşarj özelliği bulunan Geberit Twinline30; beyaz, mat krom ve parlak krom kaplamalı modellerde mevcuttur.

 

Geberit deşarj sistemleri

 

Geberit duvarın arkasında güvenilir ve sorunsuz fonksiyon, yüksek konfor ve maksimum kullanım ömrü sağlıyor. Kumanda kapakları, son kullanıcının bir gömme rezervuarda görebildiği tek parçadır. Uygulamaya veya özel yapısal şartlara göre farklı deşarj sistemleri kullanılabilir. Geberit kumanda kapaklarının uygun rezervuarlara montajı yapılabilmesi için ortak aile adları taşırlar: Sigma, Omega veya Alpha.

 

Geberit Sigma Deşarj Sistemi

 

 

Geberit Omega Deşarj Sistemi

 

 

Geberit Alpha Deşarj Sistemi

 

 

Yenilikçi fonksiyonlar

Banyonuzda tazelik için DuoFresh koku alma ünitesi

 

 

Geberit DuoFresh koku alma ünitesi, kötü kokuları daha yayılmadan önce klozetin içinde doğrudan emerek; banyonuzun havasını her zaman ferah ve temiz tutar. Kolay kullanımlı koku alma ünitesi otomatik olarak aktive olur ve kendiliğinden kapanır.

 

Geberit uzaktan deşarj kumandaları

 

 

Boyutları son derece küçük olan uzaktan deşarj kumandaları bir özgürlüktür. Gömme rezervuara 1.70 m uzaklığa kadar konumlandırılabilir ve bu sayede size maksimum esneklik sunar.

 

Hassas dokunuş

 

 

Hassas bir dokunuşla aktive olan kumanda kapakları sayesinde sessiz deşarj mekanizması kolayca çalışır ve herkes uykusuna huzurlu bir şekilde devam eder.

 

Hemyüz

 

 

Banyo duvarının bittiği noktayla aynı hizada konumlandırılan Geberit Sigma60 kumanda kapakları tasarım bütünlüğü sağlar. Minimalist tasarımlarıyla en sofistike banyo dekorasyonları için bile mükemmel seçimdir.

 

Pratik tasarım

 

 

Kusursuz

 

 

Genel mekanlar için mükemmel uyum

Geberit kumanda kapakları tasarım serilerine uygun olarak Geberit pisuvar deşarj kapakları temin edilebilir. Her birinin ortak yönü ise: İlgili tasarım ailesine uygun olan kesintisiz bir tasarım dili oluşturur.

 

Geberit DuoFresh koku alma ünitesinin içinde bulunan ve kötü kokunun rezervuar içinde tutulmasını sağlayan seramik filtreye ulaşmak çok kolaydır. Süresi geçen filtrenin değişimi kolayca yapılabilir.

BLOG
Geberit AquaClean Akıllı Klozet
Geberit AquaClean Akıllı Klozet

Su, günlük kişisel hijyenin vazgeçilmez bir parçasıdır. Temizler, ferahlatır ve kendinizi yepyeni hissetmenizi sağlar. Temizlik, rahatlık, tasarım ve sürdürülebilirlik, Geberit'in bilinen kalite standartlarıyla birleşerek yenilikçi çözümler oluşturuyor.

Detaylar
Geberit Kumanda Kapakları Seçimler Önemlidir
Geberit Kumanda Kapakları Seçimler Önemlidir

Lavabo bataryanızı seçerken stilinizi yansıtan tasarım tercih edip tarzınızdan ödün vermiyorsanız, doğru kumanda kapağını bulma konusunda da kararlılığınızı bozmayın. Doğru seçimi yapmak önemli olduğundan Geberit'te tuvalet için banyonuza son dokunuşu veren ve sizi konfor fonksiyonları ile şımartan kumanda kapağını bulursunuz.

Detaylar
Bevel Armatür Serisi
Bevel Armatür Serisi

Creavit tasarım ekibi tarafından tasarlanan Bevel Armatür Serisi ile modern tasarım ve konfor evin her köşesinde.

Detaylar
Tüm Blog Yazıları Tüm Blog Yazıları
TEKLİF ALIN